Дата: Воскресенье, 19.09.2010, 16:10 | Сообщение #1
Kurt of sky
Статус: Offline
Песня: “Last Name” Исполняет: April Rhodes and New Directions
Оригинальная версия: Carrie Underwood
"Last Name"
Last night I got served a little bit too much of that poison baby Last night I did things I'm not proud of And I got a little crazy Last night I met a guy on the dance floor And I let him call me baby
And I don't even know his last name Oh, my mama would be so ashamed It started off "Hey cutie, where ya from?" And then it turned in, "Oh no, what have I done?" And I don't even know his last name
We left the club right around three o'clock in the morning His Pinto sitting there in the parking lot Well it should have been a warning I had no clue what I was getting into So I blame it on the Cuervo Oh where did my manners go?
And I don't even know his last name Oh, my mama would be so ashamed It started off "Hey cutie, where ya from?" And then it turned in, "Oh no, what have I done?" And I don't even know his last name Here we go...
Today I woke up thinkin' about Elvis somewhere in Vegas I'm not sure how I got here Or how this ring on my left hand just appeared out of nowhere I gotta go I take the chips and the Pinto and hit the road They say what happens here stays here All of this will disappear There's just one little problem...
I don't even know my last name Oh my mama would be so ashamed It started off "Hey cutie, where ya from?" And then it turned in, "Oh no, what have I done?" And I don't even know my last name
What have I done What have I done What have I done Oh, what have I done I don't even know my last name
It turned into "Oh no, what have I done?" And I don't even know my last
It started off "Hey cutie, where ya from?" And then it turned into "Oh no, what have I done?" And I don't even know my last name
my last name
"Фамилия" Вчера вечером я выпила немного больше того яда, детка, Вчера вечером я делала такое, о чем не горжусь, И я немного сошла с ума, Вчера вечером на танцполе я встретила парня и разрешила называть себя “малышкой”
А я даже не знаю его фамилию, Маме будет так стыдно, Все началось с “Привет, милашка, откуда ты?” А потом все переросло – о, нет, что я наделала? А я даже не знаю его фамилию
Мы вышли из клуба около трех часов утра, Его форд пинто стоял на парковке – он должен был стать мне предупреждением, Я не имела и представления, во что я ввязывалась, Во всем я буду винить куэрво, Ой, куда делись мои манеры?
А я даже не знаю его фамилию, Маме будет так стыдно, Все началось с “Привет, милашка, откуда ты?” А потом все переросло – о, нет, что я наделала? А я даже не знаю его фамилию
Поехали
Сегодня я проснулась где-то в Лас-Вегасе, думая об Элвисе, Не уверена, как я сюда попала, Откуда появилось это кольцо на моей левой руке? Мне надо купить еды, сесть в форд и уехать отсюда, Говорят, что случается в Вегасе, остается в Вегасе, все исчезает
Только у меня есть проблема
Я даже не знаю свою фамилию, Маме будет так стыдно, Все началось с “Привет, милашка, откуда ты?” А потом переросло – о, нет, что я наделала? А я даже не знаю свою фамилию
Что я наделала? Что я наделала? Что я наделала?
Что я наделала? А я даже не знаю свою фамилию
А потом переросло – о, нет, что я наделала? А я даже не знаю свою фамилию
Все началось с “Привет, милашка, откуда ты?” А потом переросло – о, нет, что я наделала? А я даже не знаю свою фамилию
Песня: “Alone” Исполняет: April Rhodes and Will Schuester
Оригинальная версия: Heart
"Alone"
I hear the ticking of the clock I'm lying here the room's pitch dark I wonder where you are tonight No answer on the telephone And the night goes by so very slow Oh I hope that it won't end though Alone...
Till now I always got by on my own I never really cared until I met you And now it chills me to the bone How do I get you alone How do I get you alone
You don't know how long I have wanted To touch your lips and hold you tight You don't know how long I have waited And I was going to tell you tonight But the secret is still my own And my love for you is still unknown Alone...
Aahhh... aahhh...
Till now I always got by on my own I never really cared until I met you And now it chills me to the bone How do I get you alone How do I get you alone
Alone... alone...
I hear the ticking of the clock I'm lying here the room's pitch dark
"Одна" Я слышу тиканье часов, Я лежу в темной комнате, Спрашиваю себя, где ты сейчас, Ты не отвечаешь на звонок, И ночь длится так медленно, Надеюсь, я не останусь Одна
Раньше я справлялась сама, Я ни о ком не заботилась до тебя, А сейчас меня пробирает дрожь, Как мне заполучить тебя одного? Как мне заполучить тебя одного?
Ты не знаешь, как долго я хотела Дотронуться до твоих губ, обнять тебя, Ты не знаешь, как долго я ждала, И я собиралась рассказать тебе сегодня вечером, Но секрет остался со мной, И ты пока не знаешь о моей любви Одна
Раньше я справлялась сама, Я ни о ком не заботилась до тебя, А сейчас меня пробирает дрожь, Как мне заполучить тебя одного? Как мне заполучить тебя одного? Одна Одна
Как мне заполучить тебя одного? Как мне заполучить тебя одного? Одна Одна
Песня: “Maybe This Time” Исполняет: April Rhodes and Rachel Berry
Оригинальная версия:Cabaret
"Maybe This Time"
Maybe this time, I'll be lucky Maybe this time He'll stay Maybe this time For the first time Love won't hurry away
He will hold me fast I'll be home at last Not a loser anymore Like the last time And the time before
[Rachel] Everybody loves a winner
[April] So nobody loved me Lady peaceful, Lady happy That's what I want to be All of the odds are They're in my favor
[Rachel] Something's bound to begin
[April] It's gotta happen
[Rachel] Happen sometime
[April] Maybe this time I'll win
[Rachel] Cuz Everybody they love a winner
[April] So nobody loved me
[Rachel] Lady peaceful, Lady happy That's what I want to be
[April] All of the odds are They're in my favor
[Rachel] Something's bound to begin
[April] It's gotta happen
[Rachel] Happen sometime
[Rachel and April, starting at different times] Maybe this time I'll win
[April] Oh-oh-oh-oh-oh!!!
Песня: “Somebody To Love” Исполняет: New Directions
Оригинальная версия: Queen
"Somebody To Love"
Can anybody find me somebody to love? Each morning I get up I die a little Can barely stand on my feet Take a look in the mirror and cry Lord what you're doing to me I have spent all my years in believing you But I just can't get no relief, Lord! Somebody, somebody Can anybody find me somebody to love?
I work hard every day of my life I work till I ache my bones At the end I take home my hard earned pay all on my own - I get down on my knees And I start to pray Till the tears run down from my eyes Lord - somebody - somebody Can anybody find me - somebody to love?
(He works hard)
Everyday - I try and I try and I try - But everybody wants to put me down They say I'm goin' crazy They say I got a lot of water in my brain Got no common sense I got nobody left to believe Yeah - yeah yeah yeah
Oh Lord Somebody - somebody Can anybody find me somebody to love?
Got no feel, I got no rhythm I just keep losing my beat I'm ok, I'm alright Ain't gonna face no defeat I just gotta get out of this prison cell Someday I'm gonna be free, Lord!
Find me somebody to love Can anybody find me somebody to love?
"Любить кого-нибудь" Кто-нибудь может мне сказать, где моя любовь? Просыпаясь каждое утро я немножко умираю Я едва стою на ногах Глядя в зеркало, хочется плакать Господи, что же ты со мной делаешь Я всю свою жизнь верил в тебя Но мне все равно не легче, Господи! Кто-нибудь, (кто-нибудь), у-у-у, кто-нибудь, (кто-нибудь) Хоть кто-нибудь может мне помочь найти любовь?
Я работаю как вол, (он работает как вол) каждый Божий день Работаю до боли в спине А в конце (а в конце дня) Я несу домой заработанные тяжелым трудом деньги Но мне не с кем их делить Я опускаюсь (опускаюсь) на колени (на колени) И начинаю молиться (Господи всемогущий!) Пока слезы не потекут из глаз Господи! – кто-нибудь (кто-нибудь), у-у-у, кто-нибудь, (умоляю) Хоть кто-нибудь может мне помочь найти любовь?
(Ему нужна помощь!) Каждый день – я пытаюсь, пытаюсь, пытаюсь – Но все стараются сделать из меня посмешище Они говорят, я сошел с ума Что у меня в голове завелись тараканы Потерял чувство реальности (Он) Я уже ни кому и ни во что не верю Да – да, да, да
У-у-у, Господи! Кто-нибудь, (кто-нибудь) Хоть кто-нибудь может мне помочь найти любовь? (Кто-нибудь найдите мне любовь)
Ничего не чувствую, потерял ритм Все меньше и меньше остается сил (ты все теряешь и теряешь) Я в порядке (он в порядке), я прорвусь Я не смирюсь с поражением Мне только бы вырваться из этой клетки И наступит день, когда я стану свободным, Господи!
What good is sitting, alone in your room? Come hear the music play!! Life is a Cabaret old chum, Come to the Cabaret!!
Песня: “Don't Stop Believin'” Исполняет: Quinn Fabray, Finn Hudson and New Directions Оригинальная версия: Journey В бесконечности мира, в продолжении жизни ∞